Social Marketing

social marketing

Social marketing este atunci când utilizați social media ca și canal de publicitate dacă doriți să vă dezvoltați afacerea.

Cele mai mari oportunități constau în publicitatea și promovarea plătită pe rețelele sociale  optimizate, foarte bine direcționate, pentru publicul tău țintă.

SMM ( social media marketing) continuă să crească în importanță pentru companii. O afacere cu prezență online nu își poate permite să ignore acest tip de marketing digital pe lângă SEO și e-mail marketing. Pentru a vă asigura că afacerea dvs. e văzută bine de oamenii potriviți și la modul corect, aveți nevoie de social media marketing condus de o companie profesionistă care înțelege social media, afacerea dvs. și clienții acesteia în același timp.

 

Când ai nevoie de social marketing?

  • Ori de câte ori afacerea dvs. se străduie să impulsioneze creșterea și vizibilitatea în social media
  • Odată ce eforturile dvs. existente durează și intră în conflict
  • Când aveți nevoie de asistență pentru a înțelege ce rețele ar trebui să se adreseze afacerii dvs. și de ce
  • Când nu sunteți în stare să creați conținut care atrage atenția și încurajează cititorii să-l împărtășească prin rețelele lor de socializare

De ce este esențial social marketing -ul  pentru afacerea dvs.?

Răspunsul este destul de complex și se pare că rezultatele sunt nelimitate până acum.

Este demonstrat că puteți:

  • Construiți relații de calitate cu clienții și potențialii dvs. clienți
  • Îmbunătățește-ți renumele în afaceri
  • Conduceți traficul către website-ul dvs.
  • Îmbunătățește-ți poziția din pagininile motoarelor de căutare

De ce ai nevoie pentru a construi social marketing solid?

Trebuie să vă configurați strategia SMM, adică să vă definiți obiectivele cheie. După aceea, este important să selectați platforma pe care doriți să o utilizați și să continuați cu instrumentele potrivite. Ceea ce putem face pentru tine este să dezvoltăm conținut care să se conecteze cu adepții.  Astfel impulsionăm creșterea comunității și asigurăm rezultatele social media. Ceea ce nu este o sarcină ușoară, deoarece este foarte complex și solicitant. Acest lucru înseamnă că este momentul să adoptați o abordare mai strategică de social media.

Ce înveți din asta?

Monitorizarea social  media oferă posibilitatea de a asculta direct ce spun oamenii despre afacerea dvs. și de a colecta informații cheie. Acest lucru vă permite să îmbunătățiți serviciile și produsele pe care le oferiți clienților.

Când asculți clienții și ții cont de ideile lor, creezi interacțiuni valoroase. Interacțiunea regulată în ceea ce privește calitatea determină fidelizarea și încrederea clienților.

Aceasta este o primă lecție care trebuie învățată despre marketingul social. Pe măsură ce oamenii petrec tot mai mult timp pe platformele sociale, ar trebui să dezvolți capacitatea de a-i convinge că produsele și serviciile dvs. merită cumpărate și astfel creșteți vânzările și îi încurajați să repete achizițiile.

De ce ai nevoie de ajutor profesional?

Pentru că ai nevoie nu numai de experiență, ci și de timp pentru a-ți monitoriza constant conturile și pentru a adăuga frecvent conținut nou la ele și pentru a gestiona interacțiunile. Marketingul social este un job cu normă întreagă.

Putem face toate acestea pentru tine. Și veți beneficia de cunoștințele considerabile ale echipei noastre de social media și de abilitatea de a rezolva situațiile dificile. Ne putem ocupa de tot marketingul dvs. de pe Facebook și alte conturi sociale, dar, mai important, putem depune toate eforturile pentru a forma o strategie consistentă de social marketing.

Dar, deoarece suntem o agenție SEO cu servicii complete, putem conecta și social marketing -ul cu toate celelalte aspecte. Putem construi și extinde o abordare personalizată care să integreze SEO-ul dvs., marketingul prin plata per clic (PPC)  și social media, astfel încât să funcționeze împreună ca părți ale unui întreg. Și acesta este scopul real pe care îl vizăm cu toții.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum vă putem ajuta cu social media marketing și despre toate celelalte aspecte ale strategiei dvs. online, vă rugăm să ne contactați pentru a putea discuta despre nevoile dumneavoastră.